Om Nødderisteriet

2018 var året hvor Thomas Randeris startede Nødderisteriet og lancerede de første produkter. Det var efter utallige forsøg i risteriet, med forskellige måder at riste og krydre nødderne på. Det lykkedes at lave en god blanding/ristning, så smagen af krydderiet kommer frem, men samtidig er smagen af de gode ristede nødder der stadig.
Langt de fleste af de nødder vi sælger i dag er natural (ikke ristede) i høj kvalitet.

Nødderisteriet ligger i fødevarepark Skjern enge –  https://www.rsfoedevarer.dk/de-gode-historier/noedderisteriet
Det er også her, langt ude vest på, at vi pakker alle vores nødder og topping i vores eget lille pakkeri.

3 VIGTIGE FOR NØDDERISTERIET
– At kvaliteten er i top,.
– Håndpakket i eget pakkeri.
– At der er tænkt over emballagen mht. design og ikke mindst miljøet.

Alle vores leverandører er selvfølgelig BRC certificeret så vi er sikker på at alt er som det skal være mht. arbejdsforhold, produktion, osv.