Mysli med rugbrød og nødder

  • 6 skiver rugbrøg (fint med en rest)
  • 2 dl havregryn
  • 2 dl nødder (frø og kerner)
  • 2 spsk smør/kokosolie
  • 1/2 dl honning
  • Lidt krydderi, fx stødt kardemomme og kanel
  • En knivspids salt

Start med at hakke rugbrødet halv fint.
Kom det i en skål sammen med nødder, frø, kerner, salt og krydderier.
Smelt smør og honning og vend det med ingredienserne i skålen.
Fordel din rugbrødsmysli ud på en bageplade med bagepapir og giv det 15min ved 175 grader. Rør lidt rundt i det, skru ned på 100 grader og giv det yderligere 15-20min. Rør en gang undervejs.
Vent til det er helt kold med at putte det i en lufttæt boks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *