Viser alle 2 resultater

Macadamia nødder – økologisk

Macadamia økologisk

Økologiske macadamia 1KG

DKK 319,00

Macadamia økologisk

Økologiske macadamia, 250G

DKK 95,00

Fakta om Macadamia nødder

Macadamia nødder er meget fine og eksklusive nødder.

Vores økologiske macadamia nødder sælger vi i 250G og 1kg.
250G er fine bionedbrydelige æsker, perfekt som fx værtindegave.
Vores 1kg poser er fine genluk poser så nødderne holder sig friske i lang tid.

Opbevaring: tørt og køligt.

Ankomst til Nødderisteriet:

Når vi modtager macadamia nødderne, starter vi med at tjekke at emballage er intakt og at holdbarheden er som den skal være. Derefter bliver nogle af de rå nødder pakket i 250 grams æsker og 1kg poser,
Vi pakker selv alle nødderne på Nødderisteriet – Feldsingvej 3 Borris, 6900 Skjern.

Emballage:

De rå macadamia nødder pakker vi i fine 330 gram bionedbrydelige æsker og 1kg poser.
Alle vores nødde æsker er i bionedbrydelig emballage og i et enkelt og lækkert design, så de passer perfekt som værtindegave eller i en gave kurv.

Macadamia (rå) – 3 af de goe!

Macadamia-creme

Ingredienser:
10 stk macadamia
Saften fra en appelsin
4 stk alm. dadler

Opskrift:
Kør alt sammen i en kraftig blender.
Du kan med fordel lave større portioner,
så kniven har noget at arbejde med.
Den er god til frugt, i supper eller som dressing.

Kylling med macadamianødder:

Ingredienser:
600g kylling
3 tsk. gurkemeje.
2 fed hvidløg
1 tsk. spidskommen
150-200g spinatblade
90g macadamianødder
3 dl. fløde
salt, peber.

Opskrift:
Først skal man skære kyllingbryst ud, og herefter stege dem på panden med
margarine, salt og peber.
Imens kyllingstykkerne steges, knuses macadamianødderne i en pose
eller med en minihakker. herefter skæres hvidløg i små fine stykker.
Når kyllingstykkerne er stegt færdig tilføjes de hakkede macadamianødder
og det hakkede hvidløg i panden, og gurkemeje og spidskommen.
lad det hele stege sammen i ca 5 min inden fløden tilsættes.
Når fløden er tilsat skal retten op at koge i ca 5-10 minutter
Til sidst vendes spinatbladene i retten, og lad den simre i et par minutter.

Til retten kan der serveres pasta, ris, salat eller flutes.

DEN SIDSTE OPSKRIFT KOMMER SNART:-)