HANDELS- & LEVERINGSBETINGELSER

GENERELLE OPLYSNINGER

Nødderisteriet ApS
Feldsingvej 3, Borris
6900 Skjern
Danmark

Mail: kontakt@risteri.dk

CVR-nummer: 39334623

BETALING

Vi modtager betaling med VISA/Dankort og Mobilepay, Vi opkræver ikke gebyrer for betaling. Alle beløb er i danske kroner og inklusive moms.

LEVERING

Levering: 2-4 hverdage. 

Alle varer leveres med GLS eller Bring. Du har selv mulighed for at vælge hvilken distributør, du foretrækker. Track-and-trace-nummer modtager du via e-mail eller SMS, når pakken sendes.

Forsendelse koster fra 45 kr. inklusiv moms.

FORTRYDELSESRET

Fuld returret – Fortryder du dit køb, giver NØDDERISTERIET ApS fuld returret. 

Fortrydelse skal oplyses inden for 14 dage pr. mail. Varen skal desuden returneres i original emballage og i ubrugt og ubeskadiget stand. Dette skal ske senest 14 dage efter din reklamation.

Varer, der returneres, skal ledsages af original faktura og leveres uden omkostninger for NØDDERISTERIET ApS. Varer, som returneres uden betalt fragt eller porto, afvises. Ved returhandel tilbagebetales det fulde beløb via konto til kunden inden for 14 dage.

Varer sendes til:

NØDDERISTERIET Aps
Feldsingvej 3, Borris
6900 Skjern

REKLAMATIONSRET

I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer.

For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er  for den pågældende vare. Opdager du en fejl eller mangel ved en vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte NØDDERISTERIET og forklare, hvad fejlen eller manglen består. Vi vil derefter håndtere din reklamation. 

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde udgifterne i forbindelse med tilbageleveringen af varen.

Ved returnering skal du sikre dig, at varen er pakket forsvarligt ind. Bemærk! Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder/åbner varen, som så af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

PERSONDATA

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det ene formål, at kunne levere varen til dig.

Oplysninger afgivet til NØDDERISTERIET ApS’ webshop videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

KLAGER

Hvis du vil klage over dit køb, skal du skrive til kontakt@risteri.dk, og så ser vi om vi i fællesskab kan finde en løsning. Hvis det ikke lykkedes, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, hvis betingelserne er opfyldt.

Andre spørgsmål?
Hvis du skulle have spørgsmål eller gode ideer er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@risteri.dk